Wil jij meer stempels in je paspoort? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!

Ben jij een assertieve AV technicus op zoek naar een uitdaging die tot ver over de landsgrenzen reikt, neem dan contact met ons op om te kijken of jij onze missing link bent!
Broadcast Rental is een jong bedrijf dat werkzaam is voor facilitaire bedrijven, omroepen en televisieproducenten. We hebben ons in korte tijd ontwikkeld tot één van de toonaangevende verhuurbedrijven van professionele AV apparatuur en service verleners in Europa en daarbuiten. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in RF & IP workflows.
Wij zoeken een:

Ervaren AV technicus (m/v), full-time, Hilversum

Functie omschrijving
Voor deze functie zoeken wij een energieke, communicatief vaardige medewerker die alles op alles zet om de beleving van de klant zo optimaal mogelijk te maken. Je bent creatief, gaat probleemoplossend te werk en kunt goed multitasken. Bovendien ben je zeer servicegericht.
In de rol van AV technicus ben je onderdeel van een klein technisch team. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten vanaf voorbereiding tot en met de uitvoer. Je hebt operationele ervaring in de AV branche en bent een echte duizendpoot, waardoor je het uitgebreide en veelzijdige takenpakket een uitdaging vindt.

Functie eisen
Wij nemen alleen kandidaten op in de selectieprocedure die voldoen aan de hierna genoemde eisen:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als AV Technicus
  • Je functioneert goed zelfstandig en accuraat, maar bent ook een echte teamplayer
  • Je hebt een flexibele werkhouding en geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je werkt resultaatgericht en bent commercieel gedreven
  • Fulltime beschikbaar
  • Uitstekende kennis van Nederlands en Engels in woord en schrift
  • Bij voorkeur ook kennis van Frans en Duits in woord en schrift
  • Kennis van het Planprogramma Rentman is een pré
  • Minimaal Rijbewijs B

Wat kunnen wij jou bieden?
Een enthousiast groeiend team dat meewerkt aan zeer aansprekende televisieproducties in binnen- en buitenland. Wij bieden een afwisselende functie in een actieve club met voldoende ruimte jouw eigen kwaliteiten (verder) te ontwikkelen.

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Stuur dan je foto met motivatie en je CV in het Engels naar jobs@broadcastrental.com. Wij nemen contact met jou op als wij denken dat jij bij ons past!

About Broadcast Rental

Broadcast Rental is a company with dedicated experts that link all technical and hardware needs for the global broadcast industry. For over a decade, we deliver outstanding turnkey solutions, rent out high-end broadcast equipment, provide wireless HD solutions and deliver complete systems for all sorts of events. On top of that we are true experts in innovative wireless special products and events. We always link you to the best solution!

CONTACT US FOR MORE INFORMATION