Welke briljante techneut met audio & video knowhow komt bij ons in dienst?

Ben jij een assertieve AV technicus op zoek naar Nationale en Interationale uitdagingen en spreekt het werken in een klein hecht team je aan? Neem dan contact met ons op om te kijken of jij onze missing link bent!
Broadcast Rental is een jong bedrijf dat werkzaam is voor facilitaire bedrijven, omroepen en televisieproducenten. We hebben ons in korte tijd ontwikkeld tot één van de toonaangevende verhuurbedrijven van professionele AV apparatuur en service-verleners in Europa en daarbuiten. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in RF & IP workflows.
Wij zoeken een:

AV technicus (m/v), full-time, Hilversum

Functie omschrijving
Voor deze functie zoeken wij een energieke, communicatief vaardige medewerker die alles op alles zet om de beleving van de klant zo optimaal mogelijk te maken. Je bent creatief, gaat probleemoplossend te werk en kunt goed multitasken. Bovendien ben je zeer servicegericht.
In de rol van AV technicus ben je onderdeel van een klein technisch team.  Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten vanaf voorbereiding tot en met de uitvoer. Je hebt operationele ervaring in de AV branche en bent een echte duizendpoot, waardoor je het uitgebreide en veelzijdige takenpakket een uitdaging vindt.

Functie eisen
Wij nemen alleen kandidaten op in de selectieprocedure die voldoen aan de hierna genoemde eisen:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als AV Technicus
  • Je functioneert goed zelfstandig en accuraat, maar bent ook een echte teamplayer
  • Je hebt een flexibele werkhouding en geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je werkt resultaatgericht en bent commercieel gedreven
  • Fulltime beschikbaar
  • Uitstekende kennis van Nederlands en Engels in woord en schrift
  • Minimaal Rijbewijs B

Wat kunnen wij jou bieden?
Een enthousiast groeiend team dat meewerkt aan zeer aansprekende televisieproducties in binnen- en buitenland. Wij bieden een afwisselende functie in een actieve club met voldoende ruimte om jouw eigen kwaliteiten (verder) te ontwikkelen.

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Kom dan vrijblijvend langs voor een kop koffie, of stuur je motivatie en je CV naar jobs@broadcastrental.com.

About Broadcast Rental

Broadcast Rental is a company with dedicated experts that link all technical and hardware needs for the global broadcast industry. For over a decade, we deliver outstanding turnkey solutions, rent out high-end broadcast equipment, provide wireless HD solutions and deliver complete systems for all sorts of events. On top of that we are true experts in innovative wireless special products and events. We always link you to the best solution!

CONTACT US FOR MORE INFORMATION